سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سایت پزشکی

علت های ورم پا بعد از زایمان و رفع ورم در خانه

ورم پا بعد از زایمان,ورم پا بعد از زایمان,ورم پا پس از زایمان,علت ورم پا بعد از زایمان,ورم پا بعد زایمان,ورم پا پس از زایمان,علت ورم پا بعد از زایمان طبیعی,دلیل ورم پا بعد از زایمان,ورم پا بعد از زایمان سزارین,رفع ورم پا بعد از زایمان,ورم پا بعد از زایمان نشانه چیست,علل ورم پا بعد از زایمان,ورم قوزک پا بعد از زایمان,تورم پا پس از زایمان,درمان ورم پا پس از زایمان,درمان ورم پا بعد از زایمان,ورم یک پا بعد از زایمان,علت ورم پا بعد زایمان,علت ورم دست و پا بعد از زایمان,علت ورم پا بعد از زایمان چیست,علت ورم پا پس از زایمان,علت ورم پا بعد از زایمان سزارین,درمان ورم پا بعد زایمان,علت ورم پا بعد از زایمان,ورم پا بعد از عمل سزارین,علت ورم پا بعد از عمل سزارین,درمان ورم پا بعد از زایمان,درمان ورم دست و پا بعد از زایمان

خانم هایی که تا کنون تجربه باردار شدن را نداشته اند میتوانند با خواندن این مطلب با مشکلات بعد از زایمان و رفع ساده بعضی از این مشکلات مانند ورم پا بعد از زایمان در منزل آشنا شوند و با مطالعه این گونه مطالب استرس و نگرانی های بعد از زایمان را به حداقل برسانند .

در طول از دست دادن مایعات و آب اضافی بدن پس از زایمان، ممکن است انگشتان دست و مچ پا ورم داشته باشد که در عرض یک هفته به تدریج از بین می‌رود. کلیه‌های شما مسئول بیشتر این پاکسازی و خروج آب اضافی بدن هستند و همین موضوع باعث می‌شود بیشتر از حد معمول به دستشویی بروید. منافذ پوست هم برای دفع مایع اضافی تلاش می‌کنند، بنابراین ممکن است تعریق بیشتر از حد معمول داشته باشید.

ورم پا بعد از زایمان

یکی از مسایلی  که به طور شایعی پس از زایمان  اتفاق می افتد، تورم پا، قوزک و  دست هاست. این  احتباس آب به شدت شایع  است و البته این حس تورم و  پف کردگی برای یک زائو  تجربه ناخوشایندی است اما قبل ازاینکه بدانید چه طور به همسرتان کمک کنید، بهتر است دلیل این احتباس  آب یا تورم  را بدانید. از شگفتی های بی نظیر خلقت و الطاف خداوندی  است که در چند هفته  مانده به زایمان بدن همسر شما مقداری آب ذخیره می کند تا در طول  دردهای زایمان که تمایلی به خوردن و آشامیدن ندارد و نمی تواند چیزی بخورد (امکان دارد دردهای زایمان  طول کشنده باشد) بدن  اش با کم آبی مواجه نشود.این عملکرد جبرانی بدن که برای حیات ضروری است وقتی دردسرساز میشود که مایع اضافه در بافت نرم تجمع یابد.

ورم پا بعد از زایمان , ورم پا بعد از زایمان , ورم پا پس از زایمان , علت ورم پا بعد از زایمان

ورم بعد از زایمان، به ندرت یک عارض? جدی است و خودبه‌خود از بین می‌رود. اما اگر پس از زایمانتان و معمولاً در زمانی کوتاه، ناگهان در صورت و دست‌های خود ورمی را مشاهده کردید که همراه با سردرد شدید و تغییرات بینایی نیز بود، ممکن است دچار پره‌اکلامپسی بعد از زایمان شده باشید که لازم است حتماً و فوری با اورژانس تماس بگیرید یا به بیمارستان بروید. همچنین اگر ورمی داشتید که در عرض یک هفته از بین نرفت یا اگر سردردهای بدی دارید یا در پاهایتان احساس درد دارید، با پزشک خود تماس بگیرید، زیرا این علائم ممکن است نشان? فشار خون بالا باشد. همچنین اگر ورم یک‌طرفه یا ورم در یک پا یا مچ پا وجود دارد یا اگر با درد شدید همراه است، فوراً با پزشک تماس بگیرید، زیرا این علامت می‌تواند نشانه‌ای از ترومبوز وریدهای عمقی یا همان وجود یک لخت? خون باشد. در هر صورت اگر نگران شده‌اید، لازم است برای رفع نگرانی و اطمینان با پزشک خود تماس بگیرید.

ورم پا بعد از زایمان

با اینکه مایع در سراسر بافت نرم بدن  محبوس می شود اما  چون نیروی جاذبه وجود دارد  بیشترین تورم را در دست و پاها، به ویژه  قوزک پای مادر می بینیم. بهتر است در صورت تورم بیش از حد پاها، به ویژه اگر همراه علایم دیگری از قبیل سردرد، دوبینی، کاهش دفع ادرار، احساس سوزش سردل باشد فورا با پزشک  ماس بگیرید،  به خصوص  اگر در دوران بارداری فشارخون بالا  یا علایم مراحل قبل از مسمومیت بارداری وجود داشته باشد اما اگر تورم به تنهایی وجود دارد و پزشک اطمینان می دهد که مشکل خاصی نیست، بهتر  است با انجام اقداماتی ساده به رفع این حس ناخوشایند در همسرتان کمک کنید.